Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

LENDAVA

Prodaja:
Poslovni prostor - Gostinski lokal
Regija:
Pomurska
Upravna enota:
Lendava
Občina:
Lendava
Opis:
1.226 m2, gostinski lokal, zgrajen l. 2002, 2.851 m2 zemljišča, Gostinski lokal s prenočišči, prodamo.
Cena:
490.000,00 EUR
Spletna stran:

Gostinski lokal s prenočišči v Prekmurju blizu madžarske meje, utečen, delujoč z gosti in strankami prodamo.

Ob državni cesti za Madžarsko se nahajajo trije urejeni objekti, eden s sobami za oddajanje prenočišč in nastanitev, srednji za lastno uporabo, kot stanovanjska hiša, odznotraj v celoti obnovljen, zunanjo podobo si lahko izdelate po svoje in tretji glavni, kjer je restavracija s kuhinjo za 40 oseb in zgoraj tudi sobe za oddajanje. v najem.

Namestitvene kapacitete so bile zgrajene leta 2006  in so sodobno zgrajene in prikupno opremljene. Obsegajo 70 ležišč v 28 sobah, ki so opremljene  tudi s klimo za hlajenje v vročih poletnih dneh in za gretje v prehodnem času. Za zimo pa je urejeno  ogrevanje preko centralne napeljave. Poleg so tudi parkirišča za goste.

Tipična  gostinska ponudba pa je slika večletne kulinarične postrežbe v restavraciji, kjer se kuhajo prave domače jedi in pije prekmursko vino iz domačih krajev.  Pred restavracijo je terasa za kadilce in ljubitelje narave ter parkirišča za obiskovalce.

Nempremičnine so v središču treh termalnih zdravilišč in sicer: Lendavskih term, Moravskih toplic in madžarskih toplic, ki so le slabih 20 km stran. Poslovni subjekt je cenovno ugodni ponudnik prenočitvenih zmogljivosti in dobre prehrane za širšo okolico tako fizičnih oseb kot gospodarskih družb in javnih zavodov.

Če imate radi delo z ljudmi, turistične destinacije in samostojen posel, pridite in si poglejte, spoznajte okolico in možnost svojega življenjskega udejstvovanja.

Zdaj pa si privoščite virtualni ogled nepremičnine na naslednjem linku:

https://360pano.si/panorama/2017/09/Olimpija/olimpija.html

Več informacij na Teps nepremičnine d.o.o. Celje, Zdenka Jagodič, 041653378 ali na email zdenka.jagodic1@gmail.com.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Teps PNM d.o.o.
Naslov:
Aškerčev trg 3, 3240 Šmarje pri Jelšah
Telefon:
031/653-299 Suzana, 041/653-378 Zdenka
E-pošta:
041 - 653 378