Q-NEPREMIČNINSKA DRUŽBA 2009

Naše podjetje je bilo na izboru za Qnepremičninsko agencijo 2009 izbrano med 3 najboljše družbe, zato smo dobili tudi posebno priznanje. Spodaj je še objavljen članek podjetja Planet GV, ki je organiziralo dogodek. 

Qnepremičninska družba

Vir: Planet GV, 22.09.2009

"Q-nepremičninska družba 2009, slovenska nepremičninska družba z največjo odličnostjo poslovanja, je NNRN Nepremičnine d. o.o. Novo mesto. Poleg zmagovalke pa sta posebno priznanje za svojo pot k odličnosti prejeli še Dodoma d.o.o. ter Teps d.o.o.

Q-nepremičninsko družbo 2009 so razglasili na večerni slovesnosti 21. septembra 2009 v sklopu tradicionalne 5. Slovenske nepremičninske konference, ki jo 21. in 22. septembra 2009 organizira podjetje Planet GV. Na konferenci se tradicionalno srečujejo vsi, ki delajo na različnih področjih v povezavi z nepremičninami.

Namen priznanja je predstaviti nepremičninske družbe, ki se sistematično prizadevajo izboljšati kakovost svojih storitev, pa tudi spodbuditi k nadaljnjim projektom posodobitve dela, znanja in komuniciranja v teh organizacijah. Razpis, ki je bil odprt do 4. Septembra 2009, je bil namenjen vsem družbam, ki poslujejo z nepremičninami, gojijo prijaznost do zaposlenih in strank, nudijo celovit pristop pri obravnavi strank, omogočajo korektno ter kakovostno poslovanje s strankami.

Za nominacijo so se lahko prijavile vse slovenske nepremičninske družbe, ki se ukvarjajo s trženjem (prodajo in nakupi) in posredovanjem nepremičnin. Raziskavo je izpeljalo podjetje Skrivnostni nakup s pomočjo metodologije skrivnostnega nakupa (»mystery shopping«). V raziskavi so med prijavljenimi preverjali komunikacijske spretnosti po telefonu in aktivnosti po pripravi ponudbe. Kriteriji za ocenjevanje so bili odzivnost, prijaznost, informiranje, profesionalen odnos in izvedba predprodajnih aktivnosti. Na izbor pa je vplivalo tudi, kakšna je spletna stran nepremičninske agencije: preverili smo njeno uporabnost, prijaznost za uporabnike in interaktivno naravnanost."

Datoteke za prenos

041 - 653 378